Retail Service Plus biedt op verschillende vlakken ondersteuning in de apotheek en drogisterij branche. Door de jarenlange ervaring in deze branches kunnen wij goed adviseren over het assortiment, training geven over de producten, retailvaardigheden aanleren en een communicatieplan opzetten en uitwerken.

Onze dienstverlening is op maat en biedt daardoor ondersteuning aan de zelfstandige apotheek en/of drogisterij. We kunnen u helpen met een specifiek onderdeel binnen uw dienstverlening, maar natuurlijk ook een uitgebreid plan voor u maken. We spreken dit met u door, zodat we goed in kaart hebben waar u ondersteuning bij kunt gebruiken.

Retail Service Plus is geschikt om in te huren gedurende een eenmalig project (bijvoorbeeld een assortimentsanalyse), maar ook  om advies en/of ondersteuning te geven op regelmatige basis. In overleg komen wij meerdere keren per jaar bij u over de vloer om bijvoorbeeld uw personeel te begeleiden en schappen na te lopen. Op deze manier kunnen we u op langere termijn ondersteunen.
Copyright 2010 by BeLa Retail Ondersteuning - All Rights reserved - E-Mail: info@belaretailondersteuning.nl
Home
Wie zijn wij
Links
Diensten
Contact