Retailcheck

Heeft u uw apotheek wel eens bekeken door de ogen van de consument? Ja? Wat zag u toen? En hoe kritisch bent u geweest tijdens uw observatie? En hoe aantrekkelijk is de buitenkant en de directe omgeving van uw apotheek? Is het schoon, opgeruimd en goed toegankelijk?

Retail is Detail
Uw klanten zien vaak meer dan u denkt. En erger nog: ze verbinden er ook een conclusie aan. Soms is dat prettig maar vaak ook niet. De totale presentatie en uitstraling bepaalt het imago van de apotheek. En het imago van uw apotheek is van grote invloed op de omzet.

Allereerst contoleren we de vindbaarheid van de apotheek. En bij de apotheek aangekomen kijken we eerst naar de directe omgeving van de apotheek en betreden dan door de entree de publieksruimte. Daar ervaren we de ruimte en checken zaken als het interieur, productpresentaties, informatievoorziening, klantvriendelijkheid etc. En al deze retailaspecten bekijken we (zover als mogelijk) tot in detail!
Onze Retailcheck is voor veel apotheken dan ook een eyeopener.

We rapporteren tijdens een persoonlijk gesprek en ondersteunen onze conclusies met fotomateriaal.

Maak voordelig kennis met Retail Service Plus
De kosten voor de Retailcheck bedragen 350 excl. BTW. Voor wie nog geen zaken doet met Retail Service Plus bieden wij de volgende introductieaanbieding:Copyright 2010 by BeLa Retail Ondersteuning - All Rights reserved - E-Mail: info@belaretailondersteuning.nl
Vraag hier uw Retailcheck aan
Terug
Indien u na uitvoering van de Retailcheck een tweede dienst bij ons afneemt (met een minimale waarde van 500 excl. BTW) ontvangt u van ons de helft van de kosten van de Retailcheck retour.