Retail Service Plus is een initiatief van Berna Lakerveld en Joan Bakker, beiden afkomstig uit de retail branche. We hebben voor verschillende grote bedrijven en merken gewerkt, die bekend zijn in deze branche, zoals Ahold, Biohorma, OPG, Johnson & Johnson en Max Factor. 

De afgelopen jaren zijn we afzonderlijk aan de slag geweest als zelfstandige ondernemers met onze eigen bedrijven Bela Retail Ondersteuning en MC Project Support, wederom in de retail branche. We hebben samengewerkt bij het opzetten van de nieuwe apotheekformule Boots apotheek. Tijdens deze samenwerking bleek dat we elkaar prima aanvullen en na afronding van dit project is het idee ontstaan om samen te gaan werken.

We hebben gekozen voor de naam Retail Service Plus, omdat deze naam eigenlijk alles uitlegt wat we doen. Retail is de branche waarin we actief zijn. Met onze dienstverlening helpen wij onze klanten hun Service te verbeteren richting de klant. De Plus staat voor het stukje extra dat wij bieden aan onze klanten. We zijn een klein team, maar daardoor zeer flexibel. We helpen onze klanten hun retail assortiment te optimaliseren, beter te presenteren en beter te verkopen. We zijn professionals, zeer gedreven en we zullen altijd net dat stapje extra doen. Natuurlijk is het ook leuk te melden dat de plus in ons logo tevens een speelse knipoog is naar de OTC kant in de branche.

Naast Retail Service Plus hebben we ook onze krachten gebundeld in Event Service Plus. Dit is eigenlijk een aanvullende dienst waarin wij events voor onze klanten kunnen organiseren. U kunt denken aan winkelopeningen, jubilea, beursdeelname en verkoopbevorderende acties zoals huidadviesdagen.

We hopen u zo een idee gegeven te hebben over wie we zijn en we vertellen u graag meer over onszelf en onze diensten in een persoonlijk gesprek.
Copyright 2010 by BeLa Retail Ondersteuning - All Rights reserved - E-Mail: info@belaretailondersteuning.nl
Berna Lakerveld
Joan Bakker
Home
Wie zijn wij
Links
Diensten
Contact